Известие

Collapse
No announcement yet.

Кожени седалки с подгрев

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кожени седалки с подгрев

Здравейте колеги, нещо ми е влязла мухата да сменя текстилните седалки с кожени с подгрев. Дерзанието ми е как се случват нещата с подгрева, защото хич не ми е ясно. Ще имам ли подгрев, какво е нужно, за да заработи и да не ми мръзнат някои деликатни части, баш сега зимата.

Писано е многократно, че за добавяне на всяка екстра при 159 е необходимо и окабеляване. Ти си знаеш най-добре, но имай предвид, че с подгрева трябва доста да внимаваш, да не стъпваш с колене върху седалката, че се прецаква лесно. Иначе не само кожените седалки са с подгрев - има и текстилни.
    Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
    Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
    Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Карай си с текстилните, щото кожените съвсем ще ти охладят "топките", ако и да са с подгрев.
      Вариантът е, текстилни с подгрев, както каза колегата.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

А как може да се провери дали има окабеляване?
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Виж под седалката там където влиза буксата за ЕарБега на седалката трябва да има още една букса но виж дали има пинове в нея.Ако има екстри колата много често има и буксата.Имаш и в дясната страна в багажника бушони виж в книжката че не си спомням кой номер са но бушона е15А и са два.Кожените седалки на ТИ ката са с перфорирана кожа, грее и гърба и колегата да ме прощава че са гадни
          CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
          Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Има такава букса с пинове.Това значи ли , че може да се сложи и подгрев?
            Attached Files

Comment

Виж и в багажника има табло с бушони и ако и там има пинове слагаш само бушон.Виж в книжката кой номер бушони е за подгрева.Бушона е иначе 15 А зелен
              Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Значи освен бушон, какво още трябва-предполагам и кабел за свързване и копче?
                Last edited by stu; d.m.y г., 00:03.

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
                  Кожените седалки на ТИ ката са с перфорирана кожа, грее и гърба и колегата да ме прощава че са гадни
                  Къде съм писал, че са гадни? Просто кожата си е студена зимата и бавно се стопля, дори с подгряване, а лятото маже да ти парне кълките. При текстилните тези "ефекти" ги няма. Иначе си е "гъзарийка".
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                    Значи освен бушон, какво още трябва-предполагам и кабел за свързване и копче?

ако и от зад има пинове , слагаш бушони , салон с подгрев (Той трябва да си има букса) свързваш буксите и трябва да ти пари на дупето , освен ако не работи подгрева , което ще си е гадно . Ако греша някой да ме поправи .
                    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Къде съм писал, че са гадни? Просто кожата си е студена зимата и бавно се стопля, дори с подгряване, а лятото маже да ти парне кълките. При текстилните тези "ефекти" ги няма. Иначе си е "гъзарийка".
                      Не си Прав си за кожата но дупчената ( перфорирана ) е много по добра и няма тези ефекти за които споменаваш.Единствено се пързаляш повече особено с джинси.

Comment

По този повод :
                        Търся TI салон за 159 седан ,ако някой продава да се обажда

---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 19:00 ----------

По този повод :
                        Търся TI салон за 159 седан ,ако някой продава да се обажда
                        Alfa romeo 159 2.4 Jtdm

Comment

Някой продаваше само задни седалки за седан от ТИ

Comment

Working...
                          X