Здравейте колеги, нещо ми е влязла мухата да сменя текстилните седалки с кожени с подгрев. Дерзанието ми е как се случват нещата с подгрева, защото хич не ми е ясно. Ще имам ли подгрев, какво е нужно, за да заработи и да не ми мръзнат някои деликатни части, баш сега зимата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кожени седалки с подгрев
Collapse
X
-
Писано е многократно, че за добавяне на всяка екстра при 159 е необходимо и окабеляване. Ти си знаеш най-добре, но имай предвид, че с подгрева трябва доста да внимаваш, да не стъпваш с колене върху седалката, че се прецаква лесно. Иначе не само кожените седалки са с подгрев - има и текстилни.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
-
Виж под седалката там където влиза буксата за ЕарБега на седалката трябва да има още една букса но виж дали има пинове в нея.Ако има екстри колата много често има и буксата.Имаш и в дясната страна в багажника бушони виж в книжката че не си спомням кой номер са но бушона е15А и са два.Кожените седалки на ТИ ката са с перфорирана кожа, грее и гърба и колегата да ме прощава че са гадниCUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Виж и в багажника има табло с бушони и ако и там има пинове слагаш само бушон.Виж в книжката кой номер бушони е за подгрева.Бушона е иначе 15 А зеленCUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщениеКожените седалки на ТИ ката са с перфорирана кожа, грее и гърба и колегата да ме прощава че са гадниAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеЗначи освен бушон, какво още трябва-предполагам и кабел за свързване и копче?
ако и от зад има пинове , слагаш бушони , салон с подгрев (Той трябва да си има букса) свързваш буксите и трябва да ти пари на дупето , освен ако не работи подгрева , което ще си е гадно . Ако греша някой да ме поправи .Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеКъде съм писал, че са гадни? Просто кожата си е студена зимата и бавно се стопля, дори с подгряване, а лятото маже да ти парне кълките. При текстилните тези "ефекти" ги няма. Иначе си е "гъзарийка".Прав си за кожата но дупчената ( перфорирана ) е много по добра и няма тези ефекти за които споменаваш.Единствено се пързаляш повече особено с джинси.
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Comment
-
По този повод:
Търся TI салон за 159 седан ,ако някой продава да се обажда
---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 19:00 ----------
По този повод:
Търся TI салон за 159 седан ,ако някой продава да се обажда
Comment
Comment